Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger et gruppemedlems status

Du kan ændre et Calendar -gruppemedlems tilladelser, eller du kan fjerne et medlem helt fra gruppen.

Du skal have administratortilladelser for at ændre et gruppemedlems status i Calendar.

1. Log ind på din Workspace e -mailkonto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på fanen Kalender.
    Klik på fanen Kalender
  3. I den venstre rude under Kalendere skal du klikke på den hvide pil til højre for kalendernavnet for den gruppe, du vil foretage ændringer til.
  4. Klik på Rediger medlemmer .
    Klik og træk i håndtaget
  5. I dialogboksen Medlemmer skal du gøre en af følgende:
    • Hvis du vil ændre et medlems tilladelser, skal du i kolonnen Administrator ved siden af deres navn klikke på Ja eller Nej for at skifte mellem de to muligheder.
    • For at slette et medlem skal du markere feltet ved siden af vedkommendes navn og derefter klikke på OK .
  6. Klik på Gem og afslut .