Redigér handlingsknap

Med handlingsknapper får kunderne mulighed for at ringe til dig, for at sende en e-mail, eller gå direkte til en side på dit website – eller til et hvilket som helst andet site. Du kan også vise produktkategorier (som for eksempel Interessante produkter eller Nye produkter).

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne din side.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Gå til afsnittet med handlingsknappen eller tilføj et afsnit.

Bemærk: Mange afsnit har handlingsknapper, men ikke alle. Tilføj et introduktions- eller sidehovedafsnit, hvis du vil fremhæve en knap efter teksten.

5. Vælg knappen på dit website eller vælg handlingsknappen i panelet.
  6. Klik på til/fra-knappen ud for Vis handlingsknap for at slå den til (eller fra).
  7. Redigér Knapmærkat-tekst – brug stærke handlingsord.

Bemærk: Jo kortere din mærkat er, jo større sandsynlighed er der for, at den bliver læst. Brug højst 25 tegn om muligt.

8. Vælg, hvad knappen skal linke til: en side og et afsnit på dit site, en anden website-URL, en e-mailadresse, et telefonnummer, eller til en af dine produktkategorier.
  9. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Forhåndsvisning for at se resultaterne, og brug Udgiv dit website, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.

Flere oplysninger

• Vælg Tema og Knapper for at ændre dine primære og sekundære knappers udseende. Vælg designet til dine primære knapper (bruges til fremtrædende handlinger som "Abonner") og dine sekundære knapper (bruges til støttende handlinger som "Få mere at vide"). Du kan også vælge at farve dine knapper med dine temafarver eller lade være.
  • Du kan også redigere tekst for at linke til en side (og et afsnit), til en anden webadresse, e-mail, telefonnummer eller til et produkt i din butik.
  • Hvis du har et foto eller billede, kan du se her, hvordan du linker et foto til et website.