Rediger handlingsknapens udseende

Handlingsknapper er tiltænkt til at tiltrække opmærksomhed. Men hvis du har for mange, der ser ens ud, kan dine besøgende måske scanne lige forbi dem. Skift handlingsknapens udseende, så de skiller sig ud.

Sådan ændrer du udseendet af dine primære og sekundære knapper:

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Vælg Rediger hjemmeside for at åbne din hjemmesideprogram.
  4. Vælg Tema i dit egenskabspanel og derefter Knapper .
  5. Vælg det ønskede design til dine primære knapper (bruges til dominerende handlinger som "Abonnér") og dine sekundære knapper (bruges til understøttende handlinger som "Få mere at vide").

Du kan også vælge at matche dine knapper til din hjemmesides temafarve eller ej.

Bemærk: Alle handelsrelaterede knapper vil som standard være din primære knapform med et fuldstændigt udfyldt.