Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger handlingsknappen

Handlingsknapper lader kunder hoppe direkte til ethvert afsnit på en hvilken som helst side på dit websted - eller ethvert andet sted. Det giver dig også mulighed for at vise produktkategorier (som Featured Products eller New Products).

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, som du vil ændre.
  3. Vælg Internet side > Rediger websted for at åbne din webstedsredaktør
  4. Gå til sektionen med handlingsknappen eller tilføj et afsnit .

Bemærk: Mange sektioner har handlingsknapper, men ikke alle. Tilføj en introduktion eller header-sektion, hvis du vil fremhæve en knap efter tekst.

5. Vælg i panelet Handlingsknap .
  6. Vælg skift ud for Vis handlingsknap for at slå den til (eller fra).
  7. Rediger Knapmærke tekst - brug stærke handlingsord.

Bemærk: Jo kortere teksten er, jo større sandsynlighed er der for, at den bliver læst. Gå efter højst 25 tegn.

8. Vælg, hvor knaplinket skal gå: a side og sektion på dit websted, en anden Hjemmeside URL eller en af dine produkt Kategorier.
  9. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, udgiv dit websted .