Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger handlingsknappen

Handlingsknapper lader kunder springe direkte til et hvilket som helst afsnit på en hvilken som helst side på din hjemmeside - eller ethvert andet site. Det lader dig også vise produktkategorier (f.eks. Fremhævede produkter eller Nye produkter).

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, som du vil ændre.
  3. Vælg Hjemmeside > Rediger hjemmeside for at åbne din site -editor
  4. Gå til afsnittet med handlingsknappen, eller tilføj et afsnit .

Bemærk: Mange sektioner har handlingsknapper, men ikke alle. Tilføj et afsnit til introduktion eller sidehoved, hvis du vil fremhæve en knap efter tekst.

5. Vælg Handlingsknap i panelet.
  6. Vælg til / fra -knappen ud for knappen Vis handling for at slå den til (eller fra).
  7. Rediger teksten på knapmærkaten -brug stærke handlingsord.

Bemærk: Jo kortere teksten er, jo større sandsynlighed er der for, at den bliver læst. Gå efter højst 25 tegn.

8. Vælg, hvor du ønsker, at knaplinket skal gå: en side og en sektion på dit website, en anden webadresse eller en af dine produktkategorier .
  9. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Forhåndsvisning til at se resultaterne, og udgiv dit site, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.