Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger indstillinger for min startside

Du kan administrere antallet og typen af begivenheder og opgaver, du viser på din hjemmeside. Hvis du vil vide mere om hjemmesiden, skal du se Brug af den webbaserede e-mail-hjemmeside .

1. Log på din Workspace e-mailkonto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Hvis din hjemmeside ikke vises automatisk, skal du gå til fanen Startside .
  3. I afsnittet Kalender skal du klikke på blyantikonet.
  4. Gør følgende:
    Antal hændelser, der skal vises
    Antallet af hændelser, som du vil vise på din hjemmeside.
    Hændelsestype, der skal vises
    Den specifikke tidsramme for begivenheder, som du vil vise på din hjemmeside.
    Antal opgaver, der skal vises
    Det samlede antal opgaver, du vil vise på din hjemmeside.
    Type opgaver, der skal vises
    Definer de opgaver, du vil vise.
    Prioritet for de opgaver, der skal vises
    Angiv prioriteten for de opgaver, du vil vise på din hjemmeside.
  5. Klik på Gem.