Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Rediger indstillingerne for min e -mailadresse

Når du har konfigureret en e -mailadresse i vores system, kan du redigere dens indstillinger i Workspace Control Center. Du kan kun foretage ændringer af én e -mailadresse ad gangen.

1. Log ind på Center for arbejdsområde . Indtast dit GoDaddy brugernavn, din adgangskode, og klik Log ind (din Workspace-e-mail-adresse og adgangskode fungerer ikke her).
  2. Klik på Se e-mail .
  3. Fra Værktøjer menu, vælg Se alle e-mail-planer .
  4. Udvid e-mail-planen, der indeholder de (n) adresse (r), du vil administrere.
  5. Klik på den e -mailadresse, du vil redigere.
  6. (Valgfrit) På fanen Indstillinger kan du ændre adgangskoden til e-mailkontoen, allokere lagerplads til adressen eller gøre adressen til en opsamlingspunkt. Vælg eller indtast følgende:
    • Skift adgangskode - Indtast din adgangskode til denne adresse.
    • Bekræft adgangskode -Indtast din adgangskode igen.
    • Plads til denne postkasse - Indtast den mængde lagerplads, du vil allokere til denne adresse.
    • (Valgfrit) Gør denne postkasse til en catchall - Vælg om du vil have denne e -mail til at modtage alle meddelelser, der er adresseret til en forkert e -mailadresse for et domæne.
      Du har f.eks. Konfigureret tre e -mailadresser til coolexample.com; info@coolexample.com, sales@coolexample.com og webmaster@coolexample.com kan du konfigurere info@coolexample.com som en catch-all e-mailkonto. Derefter sendes alle e-mailmeddelelser sendt til manager@coolexample.com (eller en hvilken som helst anden ugyldig e-mailadresse) til opsamlingskontoen (info@coolexample.com).
  7. (Valgfrit) I fanen Relaterede produkter kan du knytte denne e -mailadresse til andre produkter. Vælg eller indtast følgende:
    • Kalender - Vælg for at konfigurere denne e -mailadresse til din Calendar -konto. Angiv den konto, der skal bruges, og indtast dit brugernavn og din adgangskode. Du kan få yderligere oplysninger i
      .
    • Online Storage - Vælg for at konfigurere denne e -mailadresse til din Online Storage -konto. Angiv den konto, der skal bruges, og indtast dit brugernavn og din adgangskode.
  8. (Valgfrit) På fanen Avanceret kan du konfigurere avancerede indstillinger for denne e -mailadresse. Indtast eller vælg følgende:
    • Send CC To - Indtast den eller de e -mailadresser, du vil sende en kopi af hver e -mailmeddelelse, som denne adresse modtager til. Adskil flere adresser med kommaer.
    • SMTP -relæer pr. Dag - Vælg det maksimale antal meddelelser pr. Dag, som du kan sende fra denne adresse.
  9. (Valgfrit) På fanen Automatisk Svar, kan du sende et automatisk svar til hver e-mail sendt til denne adresse. Vælg eller indtast følgende:
    • Brug automatisk svar - Vælg denne funktion for at aktivere automatiske meddelelser.
    • Meddelelse - Indtast den meddelelse, du vil sende.
    • Fra navn - Vælg denne e -mailadresse, som det automatiske svar skal sendes fra, eller vælg Brugerdefineret navn, og indtast en anden e -mailadresse, som svaret skal sendes fra.
    • Emne - Vælg Originalemne , eller vælg Brugerdefineret emne, og indtast et emne.
    • Starttid - Vælg Start nu , eller vælg Start på og vælg startdatoen.
    • Sluttid - Vælg Nej Sluttid , eller vælg Afslut til, og vælg stopdatoen.
    • Svarfrekvens - Vælg svarfrekvensen for meddelelsen Automatisk besvarelse.
  10. Klik på OK for at bekræfte dine ændringer. Det kan tage op til 15 minutter, før dine ændringer træder i kraft.