Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger menuudseendet i WordPress

Udseendet af en WordPress -menu kan ændres ved at opdatere CSS.

1. Før du ændrer et WordPress -tema, skal du tilføje et underordnet tema
  2. Log på WordPress.
  3. Gå til Udseende > Editor.
  4. Indtast de ønskede ændringer til CSS.
  5. Eksempel: Dette er eksempelkode til ændring af skriftstørrelsen for en WordPress-menu:
    .primary-navigation {font-size: XXpx ; }
    • XX er den nye skriftstørrelse til din menu.
    • Px er en pixel.
  6. Klik på Opdater fil.

Dine ændringer vil nu være synlige på hele dit site.