Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger min politik for udgående spamfilter til videresendelse af e -mail

Som en sikkerhedsforanstaltning kan du som standard ikke videresende e -mail til eksterne adresser. Du skal først redigere din spamfilterpolitik for udgående spam, før du kan videresende Microsoft 365 -e -mail til en anden konto .

Påkrævet: Du skal have administratortilladelser for at ændre politikker for udgående spamfilter. Du kan finde flere oplysninger i adminroller fra Microsoft.
  1. Log på Office 365 sikkerhed & Overholdelse .
  2. Vælg pilen for at udvide filteret til udgående spamfilter > Rediger politik .
    Politik for udgående spamfilter udvidet og rediger politikknap med blyantikon
  3. Vælg Automatisk videresendelse > Til - Videresendelse er aktiveret .
    Automatisk videresendelse udvidet og valgt fra rullelisten
  4. Vælg Gem . Du kan nu bruge videresendelser med eksterne e -mailadresser.