Aktivér ekstern videresendelse af e -mail

Som en sikkerhedsforanstaltning kan du som standard ikke videresende e -mail til konti uden for din organisation. En administrator skal aktivere ekstern videresendelse af e -mail, før du kan videresende Microsoft 365 e -mail til en anden konto.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Microsoft 365 Admin på den yderste venstre side og derefter Videresendelse af e -mail.
    Vælg E -mail -videresendelse til venstre
  3. Vælg Status for videresendelse .
  4. Tænd til / fra -knappen under dit domænenavn.
    Aktivering af ekstern e -mail -videresendelse
  5. Når det er indlæst, skal du vælge Luk . Du kan nu videresende din e -mail til eksterne adresser.

Hvis du ser en fejl, når du forsøger at konfigurere ekstern videresendelse, skal du vente en time og prøve igen. Du kan også i stedet følge trinnene under fanen Microsoft 365 Defender .

Vend tilbage til siden Videresendelse af e -mail for at tilføje,Blyantknap rediger ellerKnap til skraldespand slet viderestillingsadresser, der er konfigureret for dit domæne.

Hvis du har problemer med at aktivere ekstern videresendelse i dashboardet, skal du følge disse trin for at redigere din politik for udgående spamfilter i stedet.

1. Log på Microsoft 365 Defender ved hjælp af din administrator -e -mailadresse og adgangskode.
  2. Vælg Politik for udgående spam mod spam (standard) .
    Politik mod udgående spam mod spam
  3. Vælg Rediger indstillinger for beskyttelse i højre rude.
    Rediger beskyttelsesindstillinger
  4. Under Regler for automatisk videresendelse skal du vælge Til - Videresendelse er aktiveret fra listen.
    Til - Viderestilling er aktiveret valgt fra rullelisten
  5. Vælg Gem . Du kan nu videresende din e -mail til eksterne adresser.