Aktivér ekstern videresendelse af e -mail

Som en sikkerhedsforanstaltning kan du som standard ikke videresende e -mail til eksterne adresser. Du skal først aktivere ekstern videresendelse af e -mail, før du kan videresende Microsoft 365 -e -mail til en anden konto .

Påkrævet: Du skal have administratortilladelser for at aktivere ekstern videresendelse af e -mail, så dine brugere kan videresende e -mail til konti uden for din organisation (f.eks. Deres personlige e -mailkonti). Du kan finde flere oplysninger i adminroller fra Microsoft.
  1. Log på dit E-mail og Office-dashboard.
  2. Vælg Administrator > Videresendelse af e -mail .
    Gem en kopi af afkrydsningsfeltet videresendt post
  3. Vælg Status for videresendelse .
  4. Tænd til / fra -knappen under dit domænenavn.
    Aktivering af ekstern e -mail -videresendelse
  5. Når det er indlæst, skal du vælge Luk for at lukke vinduet. Du kan nu videresende din e -mail til eksterne adresser.

Vend tilbage til denne side for at administrere videresendelse af e -mail for dine brugere, herunder for at tilføje,Blyantknap redigere, ellerKnap til skraldespand slette en videresendelsesadresse.

Relateret trin

• Opret regler for indbakken for automatisk at flytte indgående beskeder til en bestemt mappe eller tildele et vigtighedsniveau. Lær mere fra Microsoft .