Rediger mine brugerdefinerede værtsnavne

Rediger dine eksisterende værtsnavne for at ændre de aktuelle indstillinger. Disse ændringer vil påvirke de relaterede navneserverindstillinger, og alle domæner, der i øjeblikket bruger de tilknyttede navneservere, vil blive påvirket af dine ændringer. Vær forsigtig og bekræft dine indstillinger, før du sletter værtsnavne.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Vælg Værtsnavne framere menuikon Mere menu.
    vælg sekundære dns
  5. Vælgrediger dns -blyantikon blyantikon ved siden af det værtsnavn, som du skal redigere.
  6. Foretag dine ændringer, og vælg derefter Gem .

Bemærk: Du kan ikke slette værtsnavne, som i øjeblikket bruges af et andet domæne. Enhver ændring, du foretager, kan påvirke, hvordan disse domæner fungerer. Vær forsigtig og bekræft dine indstillinger, før du gemmer ændringerne.