Rediger mine brugerdefinerede værtsnavne

Rediger dine eksisterende værtsnavne for at ændre de aktuelle indstillinger. Disse ændringer vil påvirke de relaterede navneserverindstillinger, og alle domæner, der i øjeblikket bruger de tilknyttede navneservere, vil blive påvirket af dine ændringer. Vær forsigtig og bekræft dine indstillinger, før du sletter værtsnavne.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælgalt navn til billedet Valgmuligheder for redigering af domæne ved siden af dit domæne, og vælg Rediger DNS . Du skal muligvis rulle ned for at se indstillingen Rediger DNS .
    skærmbillede, der viser muligheden for at redigere dns
  3. Vælg Værtsnavne fra menuen menuikon for mere Mere.
    vælg sekundær dns
  4. Vælgrediger dns -blyantikon blyantikon ved siden af det værtsnavn, som du skal redigere.
  5. Foretag dine ændringer, og vælg derefter Gem .

Bemærk: Du kan ikke slette værtsnavne, som i øjeblikket bruges af et andet domæne. Enhver ændring, du foretager, kan påvirke, hvordan disse domæner fungerer. Vær forsigtig og bekræft dine indstillinger, før du gemmer ændringerne.