Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger mine egne værtsnavne

Hvis du registrerede værtsnavne til at oprette navneservere til dit domænenavn, kan du redigere værterne og deres tilsvarende IP -adresser. Dette vil ændre, hvordan dine brugerdefinerede navneservere vises, og hvor de hostes.

1. Log ind på dit GoDaddys Domænekontrolcenter. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Rul ned til Yderligere indstillinger, og klik på Administrer DNS .
    vælg administrer dns
  4. Rul ned til Avancerede funktioner, og klik på Værtsnavne .
    Værtsnavne
  5. Klik på knappen ved siden af det værtsnavn, som du vil redigererediger dns -blyantikon blyantikon.
  6. Foretag de nødvendige ændringer, og klik derefter på Gem .

Bemærk: Hvis der i øjeblikket er domænenavne, der peger på disse værtsnavne, kan du ikke fjerne dem, og eventuelle ændringer, du foretager, kan påvirke, hvordan disse domæner fungerer. Vær forsigtig og bekræft dine indstillinger, før du gemmer ændringerne.

Der kan gå op til 48 timer, før alle ændringer træder i kraft.