Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger mine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger

Vi bruger værktøjer som cookies til at spore og forstå, hvordan du bruger vores tjenester og produkter. Du kan redigere dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger for at slå visse slags sporinger fra.

1. Gå til din GoDaddy kontaktpræferencer . Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. I afsnittet Beskyttelse af personlige oplysninger skal du klikke på Rediger.
    klik på rediger i afsnittet beskyttelse af personlige oplysninger
  3. Ved siden af Cookies skal du klikke på Rediger.
  4. Klik på en glideknap for at slå en sporingskategori fra.

Bemærk: Du kan ikke slå Essential fra - vi bruger sporing til vigtige tjenester som identitetsbekræftelse og websitetsikkerhed.

5. Klik på Gem.
  6. Klik på Luk.