Rediger mine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger (for borgere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde)

Bemærk: Oplysningerne i denne artikel gælder kun for borgere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) til støtte for persondataforordningen (GDPR). Denne artikel gælder ikke, hvis du bor uden for EØS.

Vi bruger værktøjer som cookies til at spore og forstå, hvordan du bruger vores tjenester og produkter. Du kan redigere dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger for at slå visse slags sporinger fra.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og vælg derefter Kontoindstillinger > Kontaktpræferencer.
    vælg kontaktpræferencer for min konto
  2. I afsnittet Beskyttelse af personlige oplysninger skal du klikke på Rediger.
    klik på rediger i afsnittet beskyttelse af personlige oplysninger
  3. Ved siden af Cookies skal du klikke på Rediger.
  4. Klik på en glideknap for at slå en sporingskategori fra.

Bemærk! Du kan ikke slå Essential fra – vi bruger den sporing til vigtige tjenester som identitetsbekræftelse og hjemmesidesikkerhed.

5. Klik på Gem.
  6. Klik på Luk.