Rediger mine e -mail -indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger

Alle domæner, der er berettiget til domæneprivathed , har øjeblikkelig adgang til en privat e -mailadresse som et ekstra lag med identitetsbeskyttelse. Når meddelelser sendes til denne private e -mailadresse, kan du få disse meddelelser automatisk videresendt til din foretrukne e -mailadresse. Du vil være i stand til at holde kontakten med alle, der prøver at kontakte domæneejeren, og samtidig holde din personlige e -mailadresse privat.

1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg afkrydsningsfelterne ved siden af de domæner, du vil opdatere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ved siden af Domænenavn, og vælg derefter Vælg alle.
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Rediger privatlivsbeskyttelse via e -mail i handlingsmenuen.
    • Afhængigt af din skærmstørrelse er du muligvis nødt til at vælge menuen Mere og rulle ned for at se indstillingen.
  4. Skift til / fra -knappen ved siden af Videresend e -mail til en anden e -mailadresse for at aktivere videresendelse.
    • Indtast din personlige e -mailadresse. Det er her, vi videresender meddelelser, der sendes til din privatlivs -e -mailadresse.
  5. (Valgfrit) Skift til / fra -knappen ved siden af Filtrer e -mail for spam for at aktivere filtrering af uønskede e -mails, så de ikke videresendes til din personlige e -mailadresse.
  6. (Valgfrit) Skift til / fra -knappen ved siden af Tilfældig privat e -mailadresse for at randomisere din private e -mailadresse.
    • Tilfældiggørelse af din private e -mailadresse gør det sværere at gætte din e -mailadresse og reducerer risikoen for at modtage spam -e -mails yderligere.
  7. Vælg Gem for at bekræfte dine ændringer.

Det kan tage op til 90 minutter, før dine opdaterede indstillinger vises i din konto og i vores offentlige WHOIS -bibliotek .

Relaterede trin

• Svar på en videresendt besked ved at skrive en ny e -mailmeddelelse til afsenderens e -mailadresse, som du kan finde i emnelinjen i den videresendte e -mail. Når du sender en ny e -mail, vil du gerne udsætte din personlige e -mailadresse for modtageren.
  • Sørg for, at dine underliggende domænekontaktoplysninger er korrekte, og foretag de nødvendige ændringer .