Rediger mine indstillinger for videresendelse af privatlivsbeskyttelse

Alle berettigede domæner, der er registreret hos GoDaddy , har alle kontaktoplysninger for domæner erstattet automatisk af proxyoplysninger fra vores udbyder af private tjenester, Domains By Proxy & reg ;. Domæner med Domains By Proxy & reg; aktiveret få en privat, unik e -mailadresse for at beskytte dine personlige oplysninger i WHOIS -biblioteket . Konfigurer denne e -mailadresse til at videresende meddelelser til din foretrukne e -mailkonto, skift dine indstillinger for at vælge, hvordan du vil modtage dine e -mails, eller deaktiver videresendelse af e -mail helt.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Under Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger skal du vælge Rediger ud for Videresendelse af e -mail med beskyttelse af personlige oplysninger .
  4. Vælg dine indstillinger for videresendelse af e -mail, og indtast din foretrukne e -mailadresse, når det er relevant:
    • Videresend al e -mail til denne e -mail : Alle e -mails, der sendes til dine Domains By Proxy & reg; e -mailadressen vil blive sendt til din foretrukne e -mailadresse. Indtast din foretrukne e -mailadresse i det tilgængelige felt.
    • Filtrer for spam og videresend til denne e -mail : Vi kontrollerer for spam -e -mails sendt til dine Domains By Proxy & reg; e -mailadresse og fjern dem, så du modtager kun legitime meddelelser. Indtast din foretrukne e -mailadresse i det tilgængelige felt.
    • Videresend ikke e -mail : Du modtager ikke e -mails sendt til din Domains By Proxy & reg; e -mailadresse.
  5. Vælg Gem for at bekræfte dine ændringer.

Relateret trin

• Svar på en videresendt besked ved at skrive en ny e -mailmeddelelse til afsenderens e -mailadresse, som du kan finde i emnelinjen i den videresendte e -mail. Når du sender en ny e -mail, vil du gerne udsætte din personlige e -mailadresse for modtageren.
  • Opgrader din domænebeskyttelse for at øge sikkerheden og beskyttelsen på dine domæner.