GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Rediger mit firmanavn og adresse

Vis dit firmanavn og fysiske adresse i din e -mail -sidefod. Dette gør dine marketing-e-mails CAN-SPAM-kompatible. Du kan nemt redigere og tilføje til disse oplysninger fra dit Dashboard.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. I dit dashboard skal du vælge Indstillinger og derefter E -mailmarkedsføring .
  4. Rediger firma-/gruppedetaljerne i feltet.
    • Du kan tilføje eventuelle yderligere forretningsbeskrivelser i dette felt, hvis det ønskes. Medtag det, du gerne vil have, ved siden af dit forretningsnavn i din e -mail -sidefod.
  5. Tilføj din virksomheds fysiske adresse i det felt.
  6. Gem dine ændringer ved at vælge Gem kontoinfo .