VPS4 Hosting Hjælp

Rediger navnet til min 4. generations server

Sådan ændrer du servernavnet til din 4. generations server.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere.
  3. Klik på Administrer ud for den server, som du vil omdøbe.
  4. I afsnittet Indstillinger ud for Servernavn skal du klikke på Rediger.
  5. Indtast et navn til serveren. Servernavnet skal være på mellem 1 og 50 tegn og må kun bestå af bogstaver, tal, mellemrum, punktummer eller bindestreger.
  6. Klik på Gem. Det nye servernavn vises på listen Indstillinger.