Skift mit Gen 4 -servernavn

Sådan ændrer du servernavnet til din 4. generations VPS eller dedikerede server.

1. Log ind på din GoDaddy -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere.
  3. Ved siden af den 4. generations server, som du vil omdøbe, skal du klikke på Administrer .
  4. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Indstillinger øverst på siden.
    vælg indstillinger
  5. I afsnittet Server ved siden af Servernavn skal du klikke på Skift .
  6. Indtast et navn til serveren. Servernavnet skal være på mellem 1 og 50 tegn og må kun bestå af bogstaver, tal, mellemrum, punktummer eller bindestreger.
  7. Klik på Gem. Det nye servernavn vises på listen Indstillinger.