Rediger produkter, der er importeret fra Square

Efter importeringen af Square-produkter til din Website Builder-webshop vil du måske gerne redigere eller tilføje produktdetaljer. I øjeblikket er tovejssynkronisering mellem Square og Webshop begrænset, men vi arbejder på at udvide denne funktion.

Bemærk! Denne funktion er ikke tilgængelig på mobile enheder.

1. Log på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Når din webshop vises, skal du klikke på Administrér butik.
  3. Klik på Butik og derefter Alle produkter.
    klik på Alle produkter
  4. Klik på Hurtig redigering i fanen Alle produkter. (Du behøver ikke at vælge et bestemt produkt.)
    klik på Hurtig redigering
  5. For produkter importeret fra Square skal du klikke på menuen Kategori for at tilføje dine eksisterende Webshop-kategorier til produktet. (Hold Shift nede og klik for at tilføje mere end én kategori.)
    vælg fra menuen kategori
  6. Du kan tilføje Webshop-information i felter med hvid baggrund, såsom produktnavn eller pris, men det synkroniseres ikke med din Square-konto. Grå felter, såsom Mængde, kan ikke ændres i Webshop – kun i din Square-konto.
    vælg fra menuen kategori

Bemærk! Webshop opdaterer Mængde hvert 15. minut, hvis der registreres ændringer i din Square-konto. Hvis der ingen ændringer er, tjekker Webshop feltet hvert 30. minut, derefter hvert 45. minut og til sidst hvert 60. minut.

7. Klik på Gem for at redigere felter, der ikke vises i Hurtig redigering, såsom produktbeskrivelse. Når siden Alle produkter vises, skal du klikke på navnet for et vilkårligt produkt fra Square (markeret i kolonnen Salgskanaler).
    klik på et enkelt produkt
  8. Tilføj eller rediger oplysningerne i felterne med hvid baggrund via visningen for det enkelte produkt.
    rediger tilgængelige felter

Bemærk! Squares produktlager kan ses på din Square-konto – ikke i fanen Lager og muligheder i Webshop.

9. Når du er færdig, skal du klikke på Gem.