Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Rediger produkter i mit Reseller Store -plugin

Trin 3 i serien Administreret WordPress til forhandlere.

Plugin for forhandlerbutik importerer produktkataloget med dine priser. Du kan redigere dine produkter i plugin'et for at ændre deres navne, beskrivelser og andre funktioner.

Bemærk: Nogle produkter kan kun sælges på bestemte markeder og vises ikke, hvis din konto er konfigureret til et andet marked. Professional Email er f.eks. Ikke tilgængelig på det amerikanske marked, så det vises ikke, hvis dit plug-in er sat til USA

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Fra din WordPress -kontrolpanel skal du vælge Forhandlerbutik .
    Klik på Forhandlerbutik
  3. Hold musen over et produktnavn, og vælg Rediger .
  4. Du kan redigere produktnavnet, beskrivelsen, tilføje til indkøbsvogn -knappen, søgefeltet, hvis det går direkte til indkøbsvognen til kassen eller bliver på siden.
  5. Vælg Opdater . Alle nyligt tilføjede GoDaddy -produkter føjes automatisk til dine produkter.