Basic og professionel forhandler Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger produkter i mit Reseller Store -plugin

Trin 3 i serien Administreret WordPress til forhandlere.

Plugin for forhandlerbutik importerer produktkataloget med dine priser. Du kan redigere dine produkter i plugin'et for at ændre deres navne, beskrivelser og andre funktioner.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Fra din WordPress -kontrolpanel skal du vælge Forhandlerbutik .
    Klik på Forhandlerbutik
  3. Hold musen over et produktnavn, og klik på Rediger .
  4. Du kan redigere produktnavnet, beskrivelsen, tilføje til indkøbsvogn -knappen, søgefeltet, hvis det går direkte til indkøbsvognen til kassen eller bliver på siden.
  5. Klik på Opdater . Alle nyligt tilføjede GoDaddy -produkter føjes automatisk til dine produkter.