Rediger sidefoden

Du kan redigere flere elementer i din hjemmesides sidefodsafsnit: layout, baggrundsfarve, copyright og "Powered by GoDaddy"-standardteksten.

Bemærk: Du kan ikke tilføje et billede til sidefoden.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Fra hovedvinduet skal du klikke et vilkårligt sted i Sidefoden.
    Klik inden i sidefoden
  4. Når panelet Sidefod åbnes, skal du klikke på en rude og foretage de ønskede ændringer.
    redigere sidefodsindstillinger
  5. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Færdig for at lukke panelet eller på Eksempel for at se resultatet.
    sidefod efter ændringer
  6. Når du er færdig, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet) for at opdatere, hvad kunderne ser.