Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger sidehoved og sidefodstekst i WordPress

Du kan bruge WordPress -standardeditoren til at redigere tekst på siden, f.eks. Sidehovedet. Dette giver dig også mulighed for at redigere kontaktoplysninger eller sociale links, når de findes i sidefoden.

1. Åbn WordPress Editor .
  2. Klik på Widgets til venstre, og klik derefter på afsnittet, der indeholder den tekst, du vil redigere, som følger:
    • Sidehovedtekst: Klik på linket Hero.

Menuen til venstre viser den aktuelle heltetekst .

• Sidefodstekst: Afhængigt af skabelonen skal du klikke på det relevante sidefødder -link.

De fleste skabeloner har mere end et sidefødselslink, og de tilgængelige indstillinger vil variere afhængigt af den valgte skabelon.

Bemærk: Almindelige sidefodsektioner indeholder kontaktoplysninger, sociale links og abonnement på nyhedsbrev.

3. Foretag de relevante ændringer i de tilgængelige felter, og klik derefter på Gem og udgiv .