Rediger synligheden af mine kontaktoplysninger

Rediger indstillingen for beskyttelse af personlige oplysninger på dit domæne for at skjule eller afsløre kontaktoplysningerne for dit domæne. Hvert domæne, der er registreret via GoDaddy, har deres domænekontaktoplysninger erstattes automatisk af proxyoplysninger gennem vores udbyder af privatlivsbeskyttelse, Domains By Proxy & reg ;. Dine kontaktoplysninger vil stadig være på domænet, men proxyoplysninger vil blive brugt i registeret og i GoDaddy WHOIS -biblioteket .

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne på listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  4. Vælg Udsæt kontaktoplysninger ud for Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger . Eller skjul dine kontaktoplysninger, hvis de allerede er eksponeret, ved at vælge Beskyt kontaktoplysninger .

Bemærk: Når du eksponerer dine kontaktoplysninger, selv i en kort periode, kan alle se og bruge dem. Hvis du skjuler det, fjernes dine oplysninger fra WHOIS, men hvis nogen så det, mens det blev eksponeret, kunne de stadig bruge de tidligere oplysninger.

5. Gennemse ændringerne af hvordan dine kontaktoplysninger vil se ud i det offentlige GoDaddy WHOIS-katalog, vælg derefter Fortsæt.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for Jeg giver samtykke til at mine kontaktoplysninger vises i det offentlige GoDaddy WHOIS -bibliotek. , og vælg derefter Fortsæt .

Bemærk: Du skal bekræfte din identitet, hvis du har domænebeskyttelse til dit domæne. Vi sender dig automatisk en bekræftelseskode, hvis du har haft totrinsbekræftelse (2SV) aktiveret på din konto i over 72 timer. Ellers skal du vælge Send adgangskode, så sender vi en engangsadgangskode til den e-mailadresse, du anvender som registrant.

Du får vist bekræftelsen Udført , når dine indstillinger er blevet opdateret. Der kan gå op til 24 timer, før disse ændringer reflekteres i det offentlige GoDaddy WHOIS -bibliotek .