Rediger værtsnavnet for min 4. generations server

Sådan ændrer du værtsnavnet til din 4. generations server.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den server, som du vil omdøbe.
  3. I afsnittet Indstillinger ud for Værtsnavn skal du klikke på Rediger.
  4. Indtast det nye værtsnavn i feltet Serverens værtsnavn, og klik på Gem. Værtsnavnet skal opfylde kravene, før du kan gemme det. Når du har gemt ændringerne, vises det nye værtsnavn i afsnittet Indstillinger.