GoDaddy-auktioner Hjælp

Redigering af dine kontoindstillinger for Go Daddy-auktioner

I din GoDaddy Auctions®-konto kan du redigere dine kontoindstillinger, for eksempel det antal søgeresultater, du vil have vist, og hvor ofte du vil modtage sms-beskeder. Du kan også tilføje og redigere betalingstyper, og du kan indstille en standardbetalingstype.

Redigering af dine generelle indstillinger

Fra fanen Generelt kan du redigere din generelle kontoindstillinger.

Sådan redigerer du dine generelle indstillinger

1. Log ind på GoDaddy-auktioner.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Fra fanen Generelt kan du redigere følgende:
    • Inkluder voksne domænenavne? – Hvis du vil have vist domænenavne med voksne temaer, når du søger i GoDaddy-auktioner, skal du vælge Show domain names listed as adult (Vis domænenavne anført som voksne). Ellers anvendes som standard Filtrér domænenavne fra, der er angivet som voksen.
    • Results per page (Resultater pr. side) – Vælg det antal auktionsopslag, du vil have vist pr. side for Advanced Search (Avanceret søgning) og My Selling List and My Bidding List (Min salgsliste og min tilbudsliste).
    • Tillad at købere ser mine andre opslag? – Når købere ser, byder på eller afgiver et tilbud på dit viste domænenavn, viser vi hyperlinket More Listings By This Seller (Flere listings af denne sælger) i afsnittet Other Listings (Andre listings) som standard. Hvis du ikke vil have vist linket, skal du vælge Nej.
    • SMS-nummer – Indtast det mobiltelefonnummer, som du vil modtage SMS-beskeder på, og vælg derefter din udbyder på listen.
    • SMS-adresse – GoDaddy-auktioner udfylder automatisk dette felt, når du har indtastet dit mobiltelefonnummer og valgt en udbyder på listen.

Bemærk! Hvis du vælger Custom Provider (Brugerdefineret udbyder), skal du angive en e-mailadresse i dette felt. Kontakt udbyderen for at få flere oplysninger.

• Send testbesked – Klik for at sende en SMS-testbesked til din mobiltelefon.
    • Send me an SMS message when (Send mig en SMS-besked, når) – Vælg, hvornår du vil modtage SMS-beskeder fra GoDaddy-auktioner.

Bemærk! Faktorer, som GoDaddy Auctions ikke har kontrol over, kan påvirke leveringen af SMS-beskeder, og levering garanteres ikke. Din udbyder kan opkræve betaling for SMS-beskeder, du modtager.

4. Klik på Indsend.

Redigering af dine betalingsindstillinger

Fra fanen Betaling kan du tilføje og redigere betalingstyper, og du kan indstille en standardbetalingstype.

Sådan redigerer du dine betalingsindstillinger

1. Log ind på GoDaddy-auktioner.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Gå til fanen Betalinger.
  4. Vælg, opret eller rediger betalingsmodtageren, som skal modtage dine GoDaddy Auction-betalinger.