Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Redigering af GoDaddy Auktionsopslag

Du kan redigere oplysningerne til dine domænenavnefortegnelser på GoDaddy Auctions®. Afhængig af omstændighederne og opslagstypen begrænser vi dog nogle af de ændringer, du kan foretage.

Redigering af tilbud/modtilbud eller Køb nu -opslag

Du kan redigere nogle af dine listeoplysninger eller tilføje opgraderinger. Når nogen har afgivet det første tilbud, kan du ikke ændre oplysningerne i opslaget.

Du kan ikke ændre fortegnelsestypen til 7-dages offentlig auktion. Men hvis du modtager et tilbud på en liste over tilbud/modtilbud, kan du konvertere listen til en 7-dages offentlig auktion, som bruger købers tilbud som åbningsbud. Du kan få yderligere oplysninger iOfte stillede spørgsmål om auktioner

Sådan redigeres tilbud/modtilbud eller køb nu -opslag

1. Log ind på GoDaddy-auktioner.
  2. Fra Salgsliste skal du vælge Salg .
  3. Klik på Rediger for at se den fortegnelse, du vil opdatere.
  4. Fra Opslagstype kan du ændre din fortegnelse til Tilbud/modtilbud , Tilbud/modtilbud med Køb nu eller Køb nu kun .
  5. I afsnittet Tilføj listeoplysninger kan du redigere de tilgængelige felter:
    • Salgspris - Indtast minimum startbeløb i USD. Du skal indtaste mindst $ 10.

Bemærk: Hvis du vil vise dit domænenavn for mere end 50.000 USD, skal du benytte visningstypen Tilbud/modtilbud.

• Køb nu Pris - Indtast det beløb, som en køber straks kan købe domænenavnet til.
    • Minimumstilbud - Indtast det minimumsbeløb, som en køber kan tilbyde dig for domænenavnet.
    • Kategori - Vælg de kategorier, som dit domænenavn skal vises i.

Bemærk: Du modtager en gratis kategori med din fortegnelse, og du kan købe op til fire yderligere kategorier.

• Inkluderer et website - Vælg denne indstilling for at inkludere dit nuværende, live website i salget af domænenavnet. Når dette er valgt, vises et link til hjemmesiden i din liste.
    • Indeholder voksenindhold - Vælg denne indstilling, hvis dit website indeholder seksuelt indhold.
    • Beskrivelse - Indtast en beskrivelse af det domænenavn, som du angiver. Hvis du har trafikdata for domænenavnet, kan du tilføje det til beskrivelsen.
  6. I afsnittet Forøg synlighed kan du øge eksponeringen af dit domænenavn med følgende opgraderinger:
    • Lav min fortegnelse til en startside - Vælg for at angive dit domænenavn i sektionen Feature Listings på auktionens startside.
    • Lav min fortegnelse til en kategoriside-funktion - Vælg for at angive dit domænenavn i sektionen Kategorilister på den tilsvarende kategoriside.
  7. I afsnittet Modtagelse af betalinger , fra Indbetalingsbetalinger til , kan du vælge en anden konto, der skal bruges.
  8. I afsnittet Aftaler skal du vælge, at du har læst og accepterer aftalen om generelle servicebetingelser , Auctions® -medlemsaftalen og prisstrukturen for GoDaddy -auktioner.
  9. Klik på Færdig.

Bemærk: Hvis du har valgt nogen opgraderingsmuligheder, skal du gå til kassen for at opdatere din fortegnelse.

Redigering af 7-dages offentlige auktionsopslag

Du kan redigere nogle af dine listeoplysninger eller tilføje opgraderinger.

Du kan ikke ændre opslagstypen eller forhøje din mindstepris. Når nogen har afgivet det første bud, kan du ikke ændre prisforlangende.

Sådan redigeres 7-dages offentlige auktionsopslag

1. Log ind på GoDaddy-auktioner.
  2. Fra Salgsliste skal du vælge Salg .
  3. Klik på Rediger for at se den fortegnelse, du vil opdatere.
  4. I afsnittet Tilføj listeoplysninger kan du redigere de tilgængelige felter:
    • Prisforlangende - Angiv det mindste startbud i USD. Du skal indtaste mindst 10 dollars.

Bemærk: Du kan ikke angive dit domænenavn for mere end $ 50.000.

• Tilføj mindstepris - Hvis du kun vil sælge domænenavnet, hvis det vindende bud overholder en tærskel, skal du vælge denne indstilling og derefter angive det minimumsbeløb, som du accepterer i USD.
    • Kategori - Vælg de kategorier, som dit domænenavn skal vises i.

Bemærk: Du modtager en gratis kategori med din fortegnelse, og du kan købe fire yderligere kategorier mod et ekstra gebyr.

• Inkluderer et website - Vælg denne indstilling for at inkludere dit nuværende, live website i salget af domænenavnet. Når dette er valgt, vises et link til hjemmesiden i din liste.
    • Indeholder voksenindhold - Vælg denne indstilling, hvis dit website indeholder seksuelt indhold.
    • Beskrivelse - Indtast en beskrivelse af det domænenavn, som du angiver. Hvis du har trafikdata for domænenavnet, kan du tilføje det til beskrivelsen.
  5. I afsnittet Forøg synlighed kan du øge eksponeringen af dit domænenavn med følgende opgraderinger:
    • Gør min fortegnelse til en startside - Vælg for at angive dit domænenavn i sektionen Feature Listings på auktionens startside.
    • Lav min fortegnelse til en kategoriside-funktion - Vælg for at angive dit domænenavn i sektionen Kategorilister på den tilsvarende kategoriside.
  6. I afsnittet Modtagelse af betalinger , fra Indbetalingsbetalinger til , kan du vælge en anden konto, der skal bruges.
  7. I afsnittet Aftaler skal du vælge, at du har læst og accepterer de generelle servicebetingelser , medlemskabsaftalen for GoDaddy -auktioner og prisstrukturen for GoDaddy -auktioner.
  8. Klik på Færdig.

Bemærk: Hvis du har valgt nogen opgraderingsmuligheder, skal du gå til kassen for at opdatere din fortegnelse.