GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Redigering af intervaller for automatisk besvarelse

Hvis du vil se og redigere dine intervaller for automatisk besvarelse, skal du klikke på Automatiske besvarelser under menuen Addons. Klik derefter på Rediger under den specifikke kampagne, du vil se på.

GoDaddy Email Marketing viser hyppigheden, som hver e-mail er indstillet til at blive sendt med, under titlen, for hver e-mail i serien.

Hvis du er nødt til at foretage ændringer, skal du klikke på knappen Settings (Indstillinger) under den individuelle e-mail til automatisk besvarelse.

Juster eventuelle indstillinger, og klik på Continue (Fortsæt). Bekræft dine indstillinger, og gem derefter.

Tilknyttede emner:

Alt om automatiske besvarelser
Sådan opsætter du en velkomst-e-mail ved hjælp af automatiske besvarelser