Omdiriger HTTP til HTTPS til WordPress på Windows

Hvis du vil omdirigere dit WordPress -website til den sikre HTTPS -protokol på Windows, er der flere trin, der skal udføres, før omdirigeringen fungerer korrekt.

Bemærk: Hvis dit websted er hostet på vores Administreret WordPress-hostingplatform Hvis du ikke behøver at ændre disse indstillinger manuelt, konfigureres HTTPS-protokollen automatisk.

WordPress-forberedelsestrin

Disse trin skal tages, før du ændrer en kode.

1. Log ind på WordPress
  2. Vælg Indstillinger fra menuen og klik på Generel .
  3. Find følgende poster i de generelle indstillinger:
    • WordPress-adresse (URL):
    • Webstedsadresse (URL):
  4. Opdater begge URL'er, så de inkluderer https i stedet for http
  5. Gem ændringerne

Windows omdirigeringstrin

Hvis dit WordPress -website er hostet i Windows, bruger det en web.config -konfigurationsfil . Når du placerer web.config i roden på dit site, ændrer det dit site, når filen registreres og udføres.

1. Download en kopi af din web.config fra din hostingkonto.
  2. Åbn filen med din yndlings teksteditor

Bemærk: Sørg for at redigere web.config -filen ved hjælp af en almindelig teksteditor, som ikke bruger word wrap. Nogle redaktører (f.eks. MS Word eller Notepad med aktiveret word wrap) vil indsætte usynlige tegn for at angive et linjeskift. Din web.config -fil fungerer ikke, hvis den har disse specialtegn.

3. Foretag de nødvendige ændringer (se eksempler belowe).
  4. Gem dine ændringer.
  5. Upload den modificerede web.config til din hostingkonto.
  6. Test dit arbejde ved at navigere til hjemmesiden via HTTP -protokollen. Det skulle omdirigere til HTTPS automatisk.

Eksempel på WordPress web.config -indhold

Dit WordPress -site bør allerede have en standardindtastning i din web.config -fil. det skal ligne dette eksempel:

? xml version = "1.0" encoding = "UTF-8"? > konfiguration > system.webServer > omskriv > regler > regelnavn = "WordPress -regel" stopProcessing = "true"> match url = ".*" / > betingelser > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsFile" negate = "true" / > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = " {REQUEST_FILENAME} " negate = "true" / > /betingelser > action type = "Rewrite" url = "index.php" / > /regel > /regler > /omskriv > /system.webServer > /konfiguration >

For at sikre, at din hostingkonto vil tvinge HTTPS -protokollen til al trafik til sitet, skal du tilføje følgende til filen web.config.

klar /> rule name = "Redirect to https" stopProcessing = "true"> match url = "(.*)" / > betingelser > add input = " {HTTPS} " pattern = "off" ignorCase = "true" / > /betingelser > action type = "Redirect" url = " https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI} " redirectType = "Permanent" / > /regel >

Du skal placere kodestykket efter reglerne i filen web.config. Det skal ligne det følgende eksempel:

? xml version = "1.0" encoding = "UTF-8"? > konfiguration > system.webServer > omskriv > regler > klar /> rule name = "Redirect to https" stopProcessing = "true"> match url = "(.*)" / > betingelser > add input = " {HTTPS} " pattern = "off" ignorCase = "true" / > /betingelser > action type = "Redirect" url = " https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI} " redirectType = "Permanent" / > /regel > regelnavn = "WordPress -regel" stopProcessing = "true"> match url = ".*" / > betingelser > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsFile" negate = "true" / > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = " {REQUEST_FILENAME} " negate = "true" / > /betingelser > action type = "Rewrite" url = "index.php" / > /regel > /regler > /omskriv > /system.webServer > /konfiguration >