Omdiriger mit WordPress-website til HTTPS for Linux Hosting

Når dit SSL-certifikat er installeret på din Linux Hosting-konto, skal du foretage visse modifikationer for at din .htaccess-fil automatisk omdirigerer dine besøgende til en HTTPS-version af dit WordPress-website.

Bemærk: Denne vejledning gælder ikke for Administreret WordPress-konti med SSL-certifikat. Vi klarer HTTPS-omdirigeringen automatisk (når installation af certifikatet er gennemført).

1. Log på dit WordPress-dashboard.
  2. Peg på Indstillinger på venstre navigationspanel, vælg derefter Generelt.
  3. Find følgende felter på den nye side:
    • WordPress-adresse (URL)
    • Webadresse (URL)
  4. I hvert felt opdaterer du dine URL-adresser til at inkludere https i stedet for http.
    • For eksempel bliver http://coolexample.com til https://coolexample.com.
  5. Rul ned til bunden af siden, og vælg Gem ændringer.
  6. Åbn din nuværende .htaccess-fil i mappen /public_html/ med cPanel-filhåndtering til redigering. Hvis du ikke kan se din .htaccess-fil, skal du kontrollere, at du kan se skjulte filer. Hvis du ikke allerede har en .htaccess-file, skal du oprette en.
  7. Indsæt følgende kode øverst i din .htaccess-fil:
  8. # BEGIN GD-SSL

Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTPS} !=on
    RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^(.+)$
    RewriteCond %{SERVER_NAME} ^coolexample\.com$ [OR]
    RewriteCond %{SERVER_NAME} ^www\.coolexample\.com$
    RewriteRule .* https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
    Header add Strict-Transport-Security "max-age=300"

# END GD-SSL
  9. Vælg Gem ændringer i øverste højre hjørne på skærmen.