Geninstaller et SSL -certifikat

Hvis dit SSL -certifikat er udløbet eller for nylig er blevet nøglet igen, skal du udskifte det ved at generere et nyt certifikat i SSL -administrationen og udskifte det certifikat, der er installeret på din cPanel -hosting.

Se en kort video om denne opgave længere nede på siden.

Slet gammelt certifikat

Før eller efter uploading af dit nye SSL -certifikat, kan du slette det gamle SSL -certifikat for at undgå forvirring.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På hjemmesiden cPanel under Sikkerhed skal du klikke på SSL/TLS .
    klik på ssl/tls
  5. Under Certifikater (CRT) skal du klikke på Opret, vis, upload eller slet SSL -certifikater .
    klik på certifikater
  6. Under Handlinger skal du klikke på Slet for det certifikat, du vil slette.
    klik på slet
  7. Klik på Slet certifikat .
    klik på slet bekræft
  8. Klik på Gå tilbage og gentag trin 4 og 5 for at slette et andet certifikat.

Installer og aktiver dit nye certifikat

Du kan genindlæse dit SSL -certifikat fra SSL -administrationen, som giver dig mulighed for at downloade dit nye SSL -certifikat.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På hjemmesiden cPanel under Sikkerhed skal du klikke på SSL/TLS .
  5. Under Certifikater (CRT) skal du klikke på Opret, vis, upload eller slet SSL-certifikater.
  6. Klik på Vælg fil for at uploade et nyt certifikat.
    vælg fil
  7. Naviger til den placering, hvor du har gemt det nye SSL -certifikat, og klik på Åbn .
    åben fil
  8. Udfyld beskrivelsesfeltet, og klik på Upload .
    beskrivelse upload
  9. Klik på Gå tilbage og gentag trin 4 til 6 for alle andre certifikatfiler, du skal uploade.
  10. Fra SSL/TLS Manager skal du klikke på Administrer SSL -sites .
    administrere ssl
  11. Klik på Gennemse certifikater, og vælg det certifikat, du vil aktivere. Dette udfylder automatisk felterne for certifikatet.
    gennemse certifikater
  12. Vælg det nye certifikat, som du har uploadet fra SSL -certifikatlisten . Klik på Brug certifikat .
    brug certifikat
  13. Klik på Installer certifikat .

Det var det! Du kan bruge vores Certifikattjekker til at sikre dig, at dit SSL-certifikat virker.

Vis mig hvordan