GoDaddy Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Fjern en dedikeret IP -adresse fra min hostingkonto

Sådan fjerner du en dedikeret IP -adresse fra din Linux- eller Windows -hostingkonto.

Påkrævet: Hvis dine hostede domæner ikke er på den samme GoDaddy -konto, skal du muligvis opdatere dit domænes A -record for at holde dit website live.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du klikke på Indstillinger ved siden af den hostingkonto, du vil ændre.
  3. Klik på fanen Tilpas.
  4. På listen Server IP skal du vælge Delt (standard) .
  5. Klik på Gem ændringer.

Flere oplysninger