Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

GoDaddy Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Fjern en dedikeret IP -adresse fra min hostingkonto

Sådan fjerner du en dedikeret IP -adresse fra din Linux- eller Windows -hostingkonto.

Påkrævet: Hvis dine hostede domæner ikke er på den samme GoDaddy -konto, skal du muligvis opdatere dit domænes A -record for at holde dit website live.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du klikke på Indstillinger ved siden af den hostingkonto, du vil ændre.
  3. Klik på fanen Tilpas.
  4. På listen Server IP skal du vælge Delt (standard) .
  5. Klik på Gem ændringer.

Flere oplysninger