Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Domæner Hjælp

Fjern et domæne fra en forudindstillet profil

Du kan fjerne et domænenavn fra en forudindstillet profil uden at slette selve profilen. Når du fjerner et domæne fra en profil, holder det op med at modtage opdateringer, så du skal foretage domæneændringer direkte.

  1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Se de domæner, der er tildelt til en forudindstillet profil, i kolonnen Domæneprofil.

    Bemærk: Kan du ikke se kolonnen Domæneprofil? Du skal muligvis redigere din kolonnevisning.

  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de(t) domæne(r), du vil fjerne fra en profil. Eller klik på fluebenet og Vælg alle.
  4. Vælg Indstillinger fra menuen over din domæneliste og så Fjern fra domæneprofil.
    fjern domæneprofil

Du får vist bekræftelsen Det lykkedes! for at fortælle dig, at domænerne blev fjernet fra profilen.

Relaterede trin

Flere oplysninger

  • Arranger dine domæner yderligere med Mapper.