Administreret WordPress Hjælp

Fjern min site

Hvis du ikke længere vil bruge en hjemmeside, eller hvis du vil starte forfra, kan du fjerne den fra dit Managed WordPress-abonnement.

Bemærk: Når du fjerner en Managed WordPress-hjemmeside, som har et domæne tilknyttet, vil det automatisk parkere det pågældende domæne, indtil du bruger det igen.

Advarsel: Når du fjerner en hjemmeside permanent, bliver alt indhold fra din Managed WordPress-hjemmeside slettet. Du bør kun fjerne en hjemmeside, hvis du ønsker at genopbygge hjemmesiden fra begyndelsen.
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Managed WordPress skal du klikke på Administrer alle.
  3. For den hjemmeside, du vil fjerne, skal du vælge Fjern i menuen Menuikon.
    Vælg fjern
  4. Skriv Fjern, og vælg derefter Fjern.

Din hjemmeside er blevet fjernet! Bare rolig, dit Managed WordPress-abonnement annulleres ikke, kun hjemmesiden. Du kan tilføje en hjemmeside, når du er klar til at starte forfra.