Fjern databasetabeller

Du kan fjerne eller slippe eksisterende tabeller fra en database. Dette anbefales normalt, før du importerer en ny database eller gendanner en sikkerhedskopi.

Advarsel: Før du taber dine databasetabeller, skal du sikre dig, at du har en sikkerhedskopi af databasen. ( cPanel / Plesk / Webhosting / VPS )
  1. Log ind på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Administreret WordPress ).

Bemærk: I cPanel-hosting skal du vælge databasen til dit WordPress-site i kolonnen til venstre, før du fortsætter til næste trin.

2. Du bør se en liste over alle dine databasetabeller.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Kontrollér alle .

Bemærk: Du kan slippe specifikke tabeller ved at markere de enkelte felter ved siden af tabelnavne.

4. Fra rullemenuen ud for afkrydsningsfeltet Vælg alle, skal du vælge Fjern .
  5. Klik på Ja , når du bliver spurgt om "Vil du virkelig udføre følgende forespørgsel?"

6. Klik på Ja for at slippe tabellerne.