Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Windows-hosting (Plesk) Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Fjern FTP -brugere fra Plesk -hosting

Du kan fjerne specifikke brugeres FTP -adgang til din konto.

Bemærk: Du kan kun fjerne yderligere FTP -brugere. Du kan ikke fjerne den primære FTP -bruger til din hostingkonto. Fjernelse af en FTP -bruger fjerner ikke vedkommendes indholdsmappe.

  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Plesk Admin .
  5. Klik på FTP-adgang .

    Bemærk: Hvis du ikke kan se ikonet, skal du klikke på Vis mere i sektionen for det domænenavn, du vil bruge, og klik derefter på FTP-adgang .

  6. Vælg den FTP -bruger, som du vil fjerne, og klik derefter på Fjern .
  7. Vælg Bekræft fjernelse .
  8. Klik på OK.