Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Fjern GoDaddy Payments

I øjeblikket er GoDaddy Payments en gratis funktion, som du kan aktivere i forskellige GoDaddy -produkter, såsom Website Builder og Administreret WordPress.

Afbrydelse af BETALINGER fjerner det som en betalingsmulighed i din butik. Så hvis du senere beslutter, at du vil bruge det igen, er du allerede konfigureret! Vi kan også hjælpe dig med at fjerne GoDaddy Payments fuldstændigt fra din GoDaddy -konto.

Fjern GoDaddy Payments fra din Website Builder -butik

1. Log på dit Betalingscenter fra Website Builder .
  2. Ved siden af BETALINGER skal du vælge Afbryd forbindelse .
  3. Vælg OK for at fjerne det som en betalingsmulighed i din butik.

Fjern GoDaddy Payments fra din Managed WordPress Ecommerce -butik

1. Log på dit Betalingscenter fra Managed WordPress Ecommerce .
  2. I navigationen til venstre skal du vælge WooCommerce .
  3. Under Indstillinger skal du vælge Betalinger .
  4. Under Metode skal du finde BETALINGER og derefter slå Aktiveret til Fra.

Fjern GoDaddy Payments fra din GoDaddy -konto

Hvis du skal slette GoDaddy Payments helt fra din konto, vores GoDaddy -guider er her for at hjælpe.