Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Domæner Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Fjern min domæneforbindelse til en tredjepartstjeneste

Fjern din domæneforbindelse til andre sites, såsom Twitter eller Squarespace, for at bruge dit domæne med et andet produkt eller en anden tjeneste. Du er nødt til at fjerne forbindelsen, før du kan redigere din A -record eller konfigurere domænevideresendelse , fordi forbindelse af dit domæne til et andet site vil låse disse DNS -poster.

  1. Log ind på dit GoDaddys Domænekontrolcenter. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
    vælg administrer dns
  4. Vælg Fjern skabelon for at slette forbindelsen.

Relateret trin

  • Nu hvor du har fjernet tredjepartsforbindelsen fra dit domæne, er det tid til at ændre din A-record .

Flere oplysninger