Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Administreret WordPress Hjælp

Fjern min site

Hvis du ikke længere vil bruge en site, eller du vil starte forfra, kan du fjerne den fra din Administreret WordPress-plan.

Bemærk: Når du fjerner en Administreret WordPress-site, som har et domæne tilknyttet, vil det automatisk parkere det pågældende domæne, til du bruger det igen.

Advarsel: Når du fjerner en site permanent, bliver alt indhold fra din Administreret WordPress-website slettet. Du bør kun fjerne en website, hvis du vil genopbygge websiten fra begyndelsen.
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For den website, som du vil fjerne, skal du vælge Fjern fra menuikon-menuen.

    vælg fjern
  4. Skriv Fjern, og vælg derefter Fjern.

Din site er blevet fjernet! Bare rolig, dette annullerer ikke Administreret WordPress-planen, blot siten. Du kan tilføje en site, når du er klar til at starte forfra.

Flere oplysninger