Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Fjern mit site

Hvis du ikke længere vil bruge et site, kan du fjerne det fra din Administreret WordPress -konto.

Bemærk: Når du fjerner et administreret WordPress -website med et domæne, parkeres domænet automatisk, indtil du bruger det igen med et andet hostingprodukt.

Advarsel: Fjernelse af dit site sletter permanent alt indhold fra dit Administreret WordPress -website. Du bør kun fjerne dit website, hvis du har det godt at genopbygge dit website fra starten.
  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For det website, du vil fjerne, skal du klikke på ikonet med de tre prikker i højre hjørne og derefter vælge Fjern .
    Fjern site
  4. Skriv reset , og klik derefter på Fjern for at afslutte fjernelsen af hjemmesiden.

Flere oplysninger

• Hvis du konfigurerer din konto med det pågældende domæne igen, opdaterer det automatisk domænets DNS, så det peger på din administrerede WordPress -hosting.