Forny mit GoDaddy-domæne, som er udløbet

Nu hvor dit GoDaddy-domæne er udløbet, kan du forsøge at forny det med eventuelt gældende -genindløsningsgebyrer.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Filtrer dine domæner ved at vælge Udløb ovenover domænelisten og derefter Udløbet.
    vis udløbne domæner
  3. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de domæner, som du vil forny. Eller klik på fluebenet, og Vælg alle.
  4. Vælg dine fornyelsesindstillinger, og vælg så Gå til kassen for at gennemføre købsprocessen.

Bemærk: Kan du ikke se dit domæne på listen, efter du har fulgt disse trin? Det er muligt, at dit domæne ikke længere kan fornys eller indløses, fordi det ikke længere ligger inden for vores tidslinje for udløb.

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Der kan gælde særlige krav for gendannelse for nogle domæner efter udløbsdatoen.
  • På grund af kravene i GDPR kan vi ikke gendanne domæner, når kontoen for GoDaddy er blevet lukket.