Outlook til Mac accepterer ikke min adgangskode

Hvis du bliver ved med at forsøge at logge på Outlook til Mac, og den fortsætter med at bede om din adgangskode, selv efter du har indtastet den korrekt, er vi her for at hjælpe.

Påkrævet: Microsoft understøtter ikke længere grundlæggende godkendelse til Outlook til Mac. Outlook forsøger måske at flytte dig til moderne godkendelse. Hvis du har problemer med denne proces, skal du aktivere moderne godkendelse af Outlook til Mac, inden du prøver andre løsninger.

Min macOS -adgangskode blev nulstillet

Hvis adgangskoden til din macOS -brugerkonto for nylig er blevet nulstillet, stemmer den muligvis ikke overens med den adgangskode, der er gemt i din login -nøglering. For at løse dette skal du følge Apples trin for at opdatere din adgangskode til nøglering .

Jeg har for nylig opdateret min macOS -version

Hvis du har installeret den seneste macOS -opdatering, kan Outlook til Mac muligvis stoppe med at acceptere din adgangskode, selvom den er korrekt. For at løse dette problem skal du fjerne de beskadigede Outlook -klientkonfigurationsfiler.

1. Luk Outlook.
  2. I mappen Applikationer skal du finde og åbne Adgang til nøglering . Det kan være i mappen Hjælpeprogrammer .
  3. På sidepanelet til venstre skal du vælge login under Nøgleringe .
  4. Vælg Alle elementer .
  5. Søg i Exchange i søgefeltet i øverste højre hjørne.
  6. Vælg alle resultaterne, højreklik (eller, på en Mac, kontrol-klik) og vælg Slet (alle) elementer .
  7. Gentag trin 5 og 6, men søg efter Office i stedet. Sørg for at slette alle resultaterne.
  8. Gentag trin 5 og 6, men søg efter ADAL i stedet. Sørg for at slette alle resultaterne.
  9. Åbn Outlook.
  10. For at logge på Outlook skal du indtaste din adgangskode, når du bliver bedt om det. Du skal muligvis udføre multifaktorgodkendelse.

Jeg fulgte disse løsninger, men min adgangskode virker stadig ikke

Hvis Outlook stadig ikke accepterer din adgangskode, skal du oprette en ny macOS -bruger og prøve at bruge Outlook med profilen i stedet.