Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Reparer en Office -app på Windows -pc

Før du begynder at bruge reparationsværktøjet, skal du sikre dig, at dine Office-apps er opdaterede. Prøv derefter at tvinge afslutte Office -appen og genstarte den. Nogle gange løser dette app -problemet.

Hvis nogen af dine Office -apps ikke virker, eller hvis du har problemer med hele Microsoft 365 -pakken; du kan prøve at reparere det ved hjælp af reparationsværktøjet

Brugere af Microsoft Office Suite reparerer Office -pakken som helhed i stedet for én Office -app ad gangen. Hvis du ejer uafhængige Microsoft Office -apps, såsom Word eller Excel, skal du reparere dem ad gangen.

Reparer Office fra Kontrolpanel

Windows 10
  1. Højreklik på Start-knappen (nederste venstre hjørne), og vælg Apps og funktioner i menuen.
  2. Vælg det Microsoft Office -produkt eller den Microsoft Office -app, som du vil reparere, og klik på Rediger .
  3. I vinduet Hvordan vil du reparere dine Office -programmer , skal du vælge Online reparation > Reparation . ( Hurtig reparation er også en mulighed, men den registrerer og erstatter kun beskadigede filer.)
  4. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre reparationen.
Windows 8 eller 8.1
  1. Højreklik på knappen Start (nederste venstre hjørne), og vælg Kontrolpanel i menuen.
  2. Fra Kategorivisning under Programmer skal du vælge Afinstaller et program .
  3. Højreklik på det Microsoft Office-produkt, som du vil reparere, og vælg Skift i rullemenuen.
  4. I Hvordan vil du reparere dine Office -programmer vælger du Online reparation og klikker på Reparer . ( Hurtig reparation er også en mulighed, men den registrerer og erstatter kun beskadigede filer.)
  5. Følg de resterende instruktioner på skærmen for at fuldføre reparationen.
Windows 7 eller Vista
  1. Klik på knappen Start, og vælg Kontrolpanel .
  2. Fra Kategorivisning under Programmer skal du vælge Afinstaller et program .
  3. Højreklik på det Microsoft Office-produkt, som du vil reparere, og vælg Skift i rullemenuen.
  4. I Hvordan vil du reparere dine Office -programmer skal du vælge Online reparation og klikke på vælg Reparer . ( Hurtig reparation er også en mulighed, men den registrerer og erstatter kun beskadigede filer.)
  5. Følg de resterende instruktioner på skærmen for at fuldføre reparationen.
Reparationsværktøjet fungerede ikke - hvad nu?

Hvis reparationsprocessen ikke virker, kan Business Premium og Premium Security -brugere afinstallere og derefter geninstallere Office -apps.

1. Afinstaller Office - vi vil foreslå, at du bruger mulighed 2 - Afinstaller Office fuldstændigt med supportværktøjet til afinstallation .
  2. Geninstaller derefter dine Office -apps, se Download og installer Office-apps.