Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Anmodning om refusion for køb i mobil -appbutik

Hvis du har købt dit produkt eller abonnement i din mobil -appbutik, skal din anmodning om refusion behandles via Apple App Store eller Google Play. Du skal annullere dit abonnement og indsende en anmodning om refusion gennem den mobil -appbutik, hvor du købte dit produkt eller abonnement. Du kan få flere oplysninger vedrørende refusioner i App Store ved at bruge nedenstående links: