Anmod om en social annoncekampagne til min hjemmeside + Marketing

Når du har konfigureret en Tjenesteplan for din konto til Hjemmesider + Markedsføring , kan du anmode om en social annoncekampagne. Når du har fortalt os, hvad du vil have folk til at vide, designer vi din annonce og udgiver den derefter til Facebook og Instagram.

Bemærk: Denne tjeneste er kun tilgængelig for Marketing Services -planer.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til og vælg Hjemmesider + Markedsføring , og vælg Administrer ved siden af den plan for Hjemmesider + Markedsføring, du vil bruge.
  3. I Dashboard skal du vælge Marketing > Digitale annoncer .
    vælg digitale annoncer
  4. Vælg Start min annonce .
    vælg start min annonce
  5. Følg prompterne for at logge på Facebook og tillade tilladelser (påkrævet for at GoDaddy kan vise en annonce på dine vegne). Når du er færdig, skal du vælge OK .
  6. Vi stiller et par spørgsmål mere om dit mål for annoncen, hvad du vil promovere, og hvor du vil have folk til at gå hen, når de klikker på din annonce. Når du er færdig, skal du vælge Send annonce .

Vi opretter din annonce og e -mailer dig med en forhåndsvisning inden for 2 hverdage. Derefter offentliggør vi din annonce på Facebook og Instagram. Hver måned sender vi dig en e -mail med resultaterne.