Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Anmod om delegeret adgang til mine forhandlerkundekonti

Brug adgang for delegerede til at administrere dine kundekonti uden adgangskoder. Du har allerede adgang til dine kundekonti og rabatkundekonti som standard. Du behøver kun at anmode om adgang til en konto, hvis den er tilbagekaldt, eller hvis du vil foretage køb med kontoen.

Påkrævet: Gå til din kundes konto, du har brug for to-trins-godkendelse er aktiveret på din GoDaddy-konto.
  1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Vælg Rapporter > Kundeopslag .
  3. Vælg kundens navn for den konto, du vil have adgang til.
  4. Vælg Anmod om adgang , og vælg derefter dit foretrukne adgangsniveau. Din kunde modtager en e -mail for at godkende din anmodning.