SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Anmod om mit SSL -certifikat til en Administreret WordPress-, Website Builder- eller Website Builder -webshop

Dit site er sikkert! Alle administrerede WordPress-, Website Builder- og Website Builder -webshops har et installeret SSL -certifikat, og vi administrerer det for dig. Du beskytter allerede dig selv og dine besøgende. Du kan bruge din tid på andre ting.

Hvis du allerede har købt en SSL -kredit og ikke har et andet website at bruge den med, kan du anmode om en refusion fra GoDaddy .