SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Anmod om mit SSL -certifikat for et primært domæne på min GoDaddy -hostingkonto som f.eks. Linux (cPanel), Windows (Plesk) eller en Websiteopbygning v7 -site

Når du har købt et SSL -certifikat, og kreditten er tilgængelig på din konto, skal du anmode om certifikatet for hjemmesidens domænenavn (eller fællesnavn), som du vil sikre.

Bemærk: Efter købet kan der gå lidt tid, før SSL -certifikatkreditten kan ses på din produktliste. Hvis du ikke kan se certifikatkreditten, skal du opdatere din browser, indtil den vises.

Brug SSL-guiden til at anmode om dit certifikat

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Administrer alle ved siden af SSL-certifikater.
  3. Vælg Nyt certifikat for den SSL-kredit, du vil bruge.
  4. På siden Certifikatkonfiguration skal du vælge Vælg et domæne.
    Vælg et domæne
  5. Begynd at indtaste dit domænenavn i tekstfeltet. Vælg et af dine GoDaddy -domæner, eller angiv det fulde domæne, og vælg derefter Fortsæt for at åbne siden Bevis domænekontrol .
  6. Hvis du har gjort det før og ved, hvad du har brug for, skal du vælge det. Ellers skal du lade alt stå som det er og vælge Fortsæt .

Bemærk: Ved at lade alt være markeret på siden Bevis domænekontrol , har du flere muligheder, når du er klar til at bekræfte, at du har kontrol over domænenavnet. Hvis du ikke har adgang til de angivne e -mailadresser, bruger vi en anden metode til at bekræfte, at du kontrollerer domænet.

7. På siden Yderligere indstillinger skal du vælge den certifikatudsteder, du vil bruge. Det eneste der ændrer sig er hvem certifikatet er udstedt af. Dit certifikat fungerer det samme uanset hvad du vælger.
  8. Læs Abonnementsaftalen , marker afkrydsningsfeltet Jeg accepterer betingelserne og vilkårene i Abonnementsaftalen , og vælg derefter Fortsæt .

Det var det! Dit næste trin er at bekræfte, at du har kontrol over domænenavnet .