Anmod om sociale indlæg til mit Hjemmesider + Markedsføring site

Når du har konfigureret en Tjenesteplan for din konto til Hjemmesider + Markedsføring , kan du anmode om et socialt indlæg. Vores eksperter opretter og udgiver din kampagne.

Bemærk: Denne tjeneste er kun tilgængelig for Marketing Services -planer.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til og vælg Hjemmesider + Markedsføring , og vælg Administrer ved siden af den plan for Hjemmesider + Markedsføring, du vil bruge.
  3. I Dashboard skal du vælge Marketing > Social .
    vælg social
  4. Vælg Anmod om socialt indlæg .
    vælg anmodning om social post
  5. Følg prompterne for at give oplysninger til dit sociale indlæg, herunder reklametype, start- og slutdatoer, en beskrivelse, et link, som kunder kan besøge (hvis du har et), og billeder (valgfrit). Når du er færdig, skal du vælge Send .

Vi opretter dit sociale indlæg og sender det via e -mail til dig inden for 2 hverdage. Dit sociale indlæg er planlagt og synligt på din sociale side, hvor du også kan omlægge planen eller slette indlægget, hvis det er nødvendigt.

Flere oplysninger

• Her er hjemmesiden for alle hjælpeartikler til Website + Marketing.