Webdesigntjeneste Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tips til anmodning om opdateringer af min hjemmeside

Det er nemt at anmode om opdateringer til din hjemmeside, når du følger disse enkle tip. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal bede om, kan du se listen over, hvad der er inkluderet i din Marketing Services -plan .

Inkluder placering, handling og indhold

For hver opdatering skal du sørge for at inkludere disse tre specifikke elementer:

• Placering: hvor ændringen sker
  • Handling: Hvad er ændringen eller handlingen?
  • Indhold: alt indhold, der er nødvendigt til denne opdatering

Fortæl os f.eks .: "På startsiden skal du i afsnittet om 3. indhold med titlen" Hvad vi laver "ændre tredje afsnit FRA [gammelt afsnit] TIL [nyt afsnit]."

Bemærk: Hvis du har problemer med at finde ud af, hvordan du beskriver en specifik placering på en side i dit website, skal du se grafikken for en hjemmesides anatomi nederst på denne side.

Markér og send os et screenshot

Hvis din opdatering er sværere at beskrive, eller hvis du har meget specifikke behov, er en god måde at illustrere, hvad du ønsker, at tage og markere et screenshot. Du kan oprette et Windows -skærmbillede eller et Mac -skærmbillede på få trin.

Vær specifik

Brug specifikke navne, når du henviser til dit indhold.

• fortælle os de nøjagtige filnavne for dit indhold, som ”Brug image1.jpg” eller ”Link til brochure.pdf”
  • Brug ikke en mindre specifik beskrivelse som "vedhæftede pdf" eller "det tredje billede ned på siden omkring"

En hjemmesides anatomi

Denne infografik viser navnene på forskellige dele af din hjemmeside. Brug disse termer til at beskrive, hvor dine ændringer skal foretages.

Tip: Dette billede er nemmest at se på en større skærm. Hvis du har brug for at zoome ind, skal du højreklikke på billedet og åbne det i en ny fane eller et nyt vindue.

anatomi af en hjemmeside