Send en e -mail til ændring af en domænekonto igen

Efter at have startet en domænekontoændring sender vi en e -mail til den nye kontoindehaver om at acceptere domænet. Hvis den nye registrant ikke kan finde den e -mailadresse eller ved en fejl har slettet den, kan du når som helst sende den igen.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. På fanen Domæner i den øverste menu skal du vælge Afventende kontoændringer .
    se afventende kontoændringer
  3. Vælg Overførsler ud under overskriften Ventende overførsler .
    se afventende kontoændring
  4. Markér kassen ud for det eller de domæner du vil send e-mailen for igen. Eller klik på fluebenet og vælg alle
  5. Vælg Send e -mail igen over din domæneliste.

Bemærk: E -mailen sendes igen til den e -mailadresse, der blev indtastet, da kontoændringen blev startet. Hvis e -mailadressen blev indtastet forkert, skal du annullere den aktuelle anmodning og indsende en ny kontoændring ved hjælp af den korrekte e -mailadresse.

Næste trin

• Når e -mailen er sendt, skal du sørge for at acceptere domænet til den nye konto for at fuldføre processen.