Nulstil en brugers Workspace Email -adgangskode

Som Workspace Email -administrator kan du nulstille brugeradgangskoder i Workspace Control Center (inklusive din egen).

1. Log ind på dit Workspace Control Center. Brug din GoDaddy-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til Workspace Email kan ikke bruges her).
  2. Vælg knappen Udvid i rækken af den e -mailadresse, som du vil ændre.
    Klik på udvidelsesikonet
  3. Vælg Rediger for at åbne indstillingerne for Rediger konto .
    Klik på redigeringsindstillingen
  4. Indtast den nye adgangskode i Skift adgangskode og Bekræft adgangskode .
    Indtast og bekræft ny adgangskode
  5. Vælg Gem . Du skal muligvis lukke siden Rediger konto . Du skal se en bekræftelse på, at adgangskoden er opdateret.

Bemærk: Det kan tage op til 30 minutter, før din nye adgangskode er klar. Efter 30 minutter skal brugeren prøve at logge på sin e -mail .