Nulstil min hjemmeside

Når du nulstiller din hjemmeside, opretter vi automatisk en sikkerhedskopi af dit site og giver dig derefter et helt nyt sitedesign (tekst, tema, farver, skrifttype, sider, sektioner osv.) Hvis du ikke kan lide det nye design, kan du er i stand til at gendanne dit gamle design.

Selvom dit site har nyt indhold, sletter en nulstilling ikke noget, du administrerer fra dit Dashboard (billeder, video eller uploadede filer i dit Mediebibliotek, produkter i din butik, begivenheder eller aftaler, sociale medier osv.)

Hvis du nulstiller dit website, fordi du vil ændre virksomhedskategori eller billeder, kan du i stedet overveje at ændre dit website. Du kan ændre din websitekategori, vælge et nyt tema , tilføje eller fjerne sektioner og ændre billeder når som helst.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Vælg Indstillinger > Site -historik .
  5. Vælg Nulstil hjemmeside .
  6. Vælg Ja, start forfra .
  7. Følg de medfølgende prompter for at konfigurere dit site igen.