Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

GoDaddy Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Nulstil permalinks i WordPress

Hvis dine WordPress -permalinks er brudte, eller dine sider viser en Side ikke fundet (404) -fejl, kan du bruge trinnene nedenfor til at nulstille permalinks i WordPress.

  1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, inden du udfører fejlfinding.
  2. Log på WordPress.
  3. Gå til Indstillinger > Permalinks.
  4. Skift permalinkstrukturen til Almindelig .
  5. Klik på Gem ændringer.
  6. URL -adressen på dit websites sider skal vise de permalink -indstillinger, du har valgt.

Flere oplysninger